Mijn eerste Blog!

Of nouja, voorheen maakte ik ook best weleens blogs maar deze heb ik met de vernieuwing van mijn website allemaal niet meegenomen..
Nu mijn vernieuwde website al weer een tijdje online is, vond ik het wel écht weer een goed idee om opnieuw te beginnen..
Maarja, de dag gaat eigenlijk altijd veel te snel voorbij…..

Klassiek gevalletje van creatief ondernemer met een heel druk hoofd.
En dat is niet altijd de meest gemakkelijke combi……

Ik heb een aantal toffe dingen gedaan de laatste twee weken, die ik graag wil delen! Dus bij dezen hier dan toch, mijn eerste blog 😀

Very last minute een leerzame bruidsfotografie-workshop..

Ik werd een tijd geleden in een Facebookgroep gewezen op de website van Mon et Mine, ik nam toen alleen even een snel kijkje…
Wat later werd ik toch weer getriggerd om de website eens goed te gaan bekijken en zag ik deze workshop, die wekte al helemaal mijn interesse!
Uiteindelijk besloot ik me er eens écht in te gaan verdiepen welke workshop, uit alle aanbieders, bij mij zou passen. Er valt namelijk altijd bij te leren en dat vind ik ook enorm belangrijk en vooral heel leuk. Toen ik nog eens goed keek, bleek de workshop de volgende dag al te zijn. Oh nooo, keuzestress…..

Na wat wikken en wegen heb ik toch besloten me aan te melden, maar goed ook. Want het was super leerzaam en ik kwam helemaal enthousiast, positief en met torenhoge ambities thuisgestuiterd. Ramon & Hermine zijn hele lieve mensen, die ons een inkijk gaven in hun bedrijf, zowel praktijk en theorie kwamen aan bod. Van marketing en bedrijfsvoering tot de manier waarop ze een mooi fotoplekje vinden op een binnenlocatie en hun werkwijze in het bewerken van de foto’s. Zelf zijn ze een aantal jaar geleden ook getrouwd op de prachtige locatie waar de workshop plaatsvond. Wat lijkt het me super gaaf om samen met je partner bruiloften te kunnen fotograferen! #couplegoals #vrijgezellemannenmeldjeaan!

Prachtmodellen op een bijzondere locatie!

De volgende dag weer iets heeel anders, een gave botanische fashionshoot met een top team..
Een tijd geleden vroeg Gabi me of ik mee wilde doen met een leuk team op TFP-basis. De shoot zou plaats gaan vinden bij Klein Costa Rica met 5 modellen, 3 Muah-artist en 3 fotografen.
Omdat ik zoiets nog nooit gedaan heb, heb ik wel even getwijfeld, maar ik ben heel blij dat ik heb meegedaan!
De locaties en modellen boden heel veel mogelijkheden, we hadden alle tijd en zo kon ik vanalles uitproberen, Met toffe resultaten, al zeg ik het zelf 😉

En toen, mijn eerste bruiloft van 2018!

Een gezellige bruiloft met zomers weer, hoe anders is het als je nu naar buiten kijkt..
Al is het harde licht met harde schaduwen niet altijd even fijn en stond al tijdens de reportage voorafgaand aan de ceremonie bij iedereen het zweet in de bilnaad. De ceremonie, borrel en bbq konden heerlijk buiten plaatsvinden, en hoe fijn is dat!
En ook weer zo een gave locatie!

To be continued …..

Vorige week sloot ik af met het maken van foto’s voor een geboortekaartje, heel bijzonder!
Drie kleine kindjes op de foto zetten is altijd een uitdaging, maar het uitvoeren van het vooraf bedachte idee ging eigenlijk verbazend soepeltjes..
De foto’s blijven vanzelfsprekend nog even geheim. I
k ben enorm benieuwd naar het resultaat van het kaartje, en ook naar de baby natuurlijk!

En nu aan de slag

Ik kan me de komende tijd wel vermaken achter mijn pc 😉
Genoeg te doen en tussendoor genieten van een cappuccino bij mijn bunnies!

 

 

© Martine Aarts Fotografie - 2022 - KvK 64990427
Privacybeleid