Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Op een bruiloft gebeurt er van alles, aan mij is de taak om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Het creëren van een mooie herinneringen voor het gelukkige bruidspaar, dat is waar ik het als bruidsfotograaf allemaal voor doe. Jullie trouwdag zal snel voorbij gaan en tijdens het kijken van de foto’s komen de mooie herinneringen weer naar boven. Of jullie krijgen zelfs dingen te zien, die jullie op de dag zelf niet eens opgevallen zijn.

Maatwerk

Naast deze voorbeeldpakketten is het natuurlijk ook mogelijk om maatwerk te leveren. Geef hiervoor aan wat jullie wensen zijn, zoals de tijdsplanning en de locaties van jullie dag?

Geïnteresseerd?

Stuur me een bericht via het contactformulier zodat ik kan kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Deze datum kan ik voor jullie 1 week in optie houden zodat we samen een afspraak in kunnen plannen.

Afspraak maken

Bij mij thuis nemen we dan samen jullie planning en wensen door om een draaiboekje te maken van jullie grote dag. Na een aanbetaling van €150,- zet ik de datum definitief voor jullie vast.

liefs martine, fotograaf deurne

Harrie & Marlies

Ben & Jolein

Theo & Ineke

Rob & Vera

 

 

© Martine Aarts Fotografie 2018 - KvK 64990427
Privacybeleid
 - Contact